REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

4 kişinin can verdiği kazanın nedeni patlayan TIR lastiği çıktı

Erzincan-Sivas Karayolu’nda evvelki gün ticari TIR ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını yitirdi. Kazada 2 kişi de ağır yaralandı. Feci kazaya TIR’ın patlayan lastiğinin sebep olduğu belirlendi.

4 kişinin can verdiği kazanın nedeni patlayan TIR lastiği çıktı
REKLAM ALANI

Erzincan’da 4 kişinin hayatını yitirdiği kazanın TIR’ın patlayan lastiği nedeniyle yaşandığı belirlendi.

Kaza, evvelki gün Erzincan-Sivas Karayolu’nun Sakaltutan Geçidi mevkisinde meydana geldi.

Ağrı’dan tayini çıkan polis ve ailesini Kırşehir’e götürmek için yola çıkan 04 T 0256 plakalı ticari araç ile yoldan çıkarak karşı şeride geçen 71 ACY 330 plakalı eşya yüklü TIR çarpıştı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kazada ticari taksi büsbütün hurda yığınına dönerken şoför Eren Kılıç, polis memuru Ömer Cihan, oğlu Batu Cihan ve Ağrı Belediyesi’nde misyonlu olduğu öğrenilen polis memurunun eşi Aysun Fatma Cihan hayatını yitirdi, TIR şoförüyle birlikte toplam 2 kişi ağır yaralı olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis memuru Ömer Cihan ve ailesi dün Kırşehir’de toprağa verildi.

Kazanın akabinde Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemede TIR’ın patlayan lastiğinin kazaya neden olduğu ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ